Bruiloft Films

Afghaanse bruiloft cameraman

Een bruiloftsfilm is een investering voor het leven. U heeft waarschijnlijk al honderden euro’s geïnvesteerd in een mooie bruiloftszaal, trouwjurk, een pak, bruidstaart, limousine, visagie, zanger en catering. U treft voorbereidingen voor deze grote dag, kijkt uit naar de belevenis en kan niet wachten om één van de mooiste dag uit uw leven te beleven.
Deze momenten wilt u professioneel vastleggen en elke keer weer herbeleven. Zodat u en uw naasten er steeds weer opnieuw van kan genieten.
Wij filmen altijd met 2 a 3 camera’s in 1080p FULL HD beeldwaliteit. Filmen in 4K is mogelijk. We maken gebruik van Crane/kraan en ronin om uw bruiloftsfilm cinematic look te geven. Tevens beschikken wij over een professionele 4K drone! Het is ongelooflijk om te zien hoe mooi, stabiel en met aparte hoeken wij met deze ruimteschip kunnen filmen!
Hieronder treft u een aantal voorbeelden van films aan die door ons gemaakt zijn. Wij hebben ervaring met het filmen van Afghaanse bruiloft, Hindoestaanse bruiloft, Marokkaanse bruiloft, Turkse bruiloft en Somalische bruiloften. Sinds 2007 hebben wij verschillende bruiloften vastgelegd. Helaas is het uit privacy overwegingen voor ons niet mogelijk om alle films online te delen (we delen de beelden nooit zonder schriftelijke toestemming). Wij raden u aan om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen voor het bekijken van ons voorbeeldfilms, bij ons op kantoor. We kunnen u wel alvast een voorproefje geven:))

Vink Full HD aan voor DE BESTE Weergave!